Fittforma

2018.08.06. 18:16

Cristiano Ronaldo csodakütyüje „kikockázza” a hasfalunkat (videó)

„Mindig is azt vallottam, hogy a kimagasló teljesítmény a napi kőkemény edzésmunka eredménye, nincs semmiféle varázslat” – mondta a sztárfocista.

Cristiano Ronaldo

Forrás: AFP

Fotó: Raddad Jebarah / NurPhoto

Ez lenne a jövő? A japán, sporttudománnyal foglalkozó Toshio Moritani kidolgozott egy SIXPAD nevű szerkezetet, amely a derekunkra, a lábunkra vagy épp a karunkra csatolva a lehető legoptimálisabb frekvencián serkenti és dolgoztatja meg az izmainkat úgy, hogy eközben nekünk gyakorlatilag semmi egyéb teendőnk nincsen – számol be minderről a CsupaSport.hu. Ezek után az már aligha meglepő, hogy ezt az egyébként habkönnyű kütyüt összekapcsolhatjuk a telefonunkkal, így még jobban nyomon követve, hogyan fejlődnek az izmaink.

Ráadásul a termék reklámarca Cristiano Ronaldo. Ez – mint a cikk írja is – elsőre kissé ironikusnak tűnhet, hiszen a Juventus portugál csatára elsősorban éppen a hihetetlen szorgalmának és elképesztő edzésmunkájának köszönhetően lett a világ egyik legnépszerűbb sportolója.

A portál azonban rámutat, hogy van egy csavar is a történetben: senki nem számíthat arra, hogy csupán a kanapén ücsörögve olyan teste lesz, mint az ötszörös aranylabdás klasszisnak. A gyártók is hangsúlyozzák, hogy igazán akkor érhető el eredmény, ha a készülék felcsatolása előtt vagy után rendes testmozgást is végzünk. Vagyis ez inkább afféle kiegészítés, így pedig már nem is tűnik annyira rossznak, nem igaz?

„Mindig is azt vallottam, hogy a kimagasló teljesítmény a napi kőkemény edzésmunka eredménye, nincs semmiféle varázslat”

– mondta Cristiano Ronaldo.

A szerkezet nem olcsó, forintra átszámolva hatvanezertől kezdődik, de ez még csak az alsó határ, a teljes csomag ára jóval borsosabb.

A borítókép forrása: AFP / Raddad Jebarah / NurPhoto

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!