Gáláns ajándék

2018.08.02. 06:19

Dwayne Johnson úgy meglepte a dublőrét, hogy az elsírta magát

Isten tartsa meg a jó szokását – gondolhatják a Szikla szerettei, a pankrátorból lett akcióhős ugyanis általában egy méretes terepjáróval lepi meg a számára legfontosabbakat.

Rampage Hors de controle Rampage 2018 Real Brad Peyton Dwayne Johnson. Collection Christophel © Warner Bros

Dwayne Johnson hónapokkal ezelőtt édesapját lepte meg egy Cadillac-kel sikeres csípőműtétje alkalmából, most pedig dublőrének és egyben unokatestvérének vásárolt személyre szabott autót, melynek átadásáról videó is készült – számol be róla a Híradó.hu.

“Karrierem során dublőröm és unokatestvérem,

Tanoai Reed több csonttörést, ín- és szalagszakadást vészelt át értem,

miközben kimagaslóan a legvagányabb dublőr volt, több az Év dublőre díjat is nyert. Mindvégig egy célt tartott a szeme előtt, hogy a lehető legkiválóbb filmeket kapják a nézők” – írta az Instagramjára is kitett felvételhez a Szikla.

Reed úgy tudta, hogy a közös munkájukról ad majd interjút, így amikor Dwayne megható monológja után rámutatott a közelben parkoló fekete “szörnyetegre”, a férfi könnyekben tört ki.

A színész többször is bizonyította már, milyen közvetlen, és hogy figyel a rajongóira. Bors Online értesülése szerint nem is olyan régen például egy miskolci gimnázium diákigazgató-választásában támogatta az egyik jelöltet. Az üzenetet ráadásul magyarul kezdte, később persze angolul folytatta.

Borítókép: Dwayne Johnson, a „Szikla”. Forrás: Warner Bros

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!