háromszor mondott nemet

2018.08.10. 14:30

Macaulay Culkin lehetett volna az Agymenők egyik főszereplője

Az egykori gyereksztár azonban a rossz döntése miatt dollármillióktól esett el.

US actor Macaulay Culkin takes a recess after testifying in Michael Jackson's child molestation trial 11 May 2005 at the Santa Barbara County Courthouse in Santa Maria, California. AFP PHOTO/POOL/Robert GALBRAITH / AFP PHOTO / POOL / ROBERT GALBRAITH

Richie Rich még gazdagabb lehetett volna! De késő bánat, Macaulay Culkin dollármillióknak fordított hátat, amikor visszautasította az Agymenők egyik főszerepét – írja a hirado.hu. A 37 éves színész Joe Rogannek adott interjújában vallotta be, hogy nem egyszer, de háromszor is felkérték az egyik szerepre, ő pedig mindahányszor gondolkodás nélkül mondott nemet.

“Két fizikus együtt lakik egy jó csajjal. Azta! Mekkora poén!” – gondolta akkoriban Culkin, aki azóta tudja jól, hogy komoly pénztől esett el. Bár az egykori gyereksztár azt nem árulta el, hogy pontosan melyik kockát alakíthatta volna, többen Sheldonra tippelnek, akit Jim Parsons játszik.

A főszereplők a nyolcadik évad óta részenként 1 millió dollárt vihetnek haza, de előtte sem kaptak sokkal kevesebbet. A széria 12. évada szeptemberben indul, így el lehet képzelni, hogy Culkin mennyire bánja a dolgot.

Borítókép: Macaulay Culkin

Forrás: AFP/Robert Galbraith

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!