nyomozás indult

2018.09.03. 14:12

Rejtélyes körülmények között halt meg a fiatal Instagram-sztár

A híres ausztrál influenszer éppen Görögországban volt, mikor kritikus állapotban egy mexikói milliárdos jachtján rátaláltak.

Forrás: Instagram

Egyelőre nem tudni, mi okozta a 20 éves Instagram-sztár, Sinead McNamara csütörtöki halálát. Az ausztrál lány a mexikói milliárdos, Alberto Bailleres jachtján volt, amikor eszméletlenül rátaláltak.

Állapota ekkor már kritikus volt, és még azelőtt meghalt, hogy a kórházba értek volna vele a mentők.

Bailleres és családja állítólag ekkor már napok óta nem tartózkodott a hajón, amely Kefalonia partjainál állt meg.

McNamara arról vált híressé, hogy utazásairól rendszeresen képeket posztolt az Instagramra, és több mint 12 ezer követője volt.

Halála miatt a görög rendőrség nyomozást indított, a hajónak addig is Argostoli kikötőjében kell maradnia. Egyes sajtóértesülések szerint már csak a jacht személyzete volt a hajón rajta kívül, amikor eszméletlen állapotban, „kikötözve” rátaláltak.

Családja ekkor már úton volt Görögországba, hogy meglátogassák, és bár még ők sem tudják a halálának pontos okát, egyik unokatestvére szerint baleset áldozata lehetett.

Borítókép: Sinead McNamara

Forrás: Instagram

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!