fiatalság újratöltve

2018.11.09. 10:31

Hazánkban is koncertet ad a Backstreet Boys

A Backstreet Boys több mint húsz év után visszatér Magyarországra. A floridai fiúcsapat 2019. június 25-én a Papp László Budapest Sportcsarnokban ad koncertet jövőre esedékes lemezéhez kapcsolódó világkörüli turnéja részeként.

(FromL) Members of the Backstreet Boys Howie Dorough, Nick Carter, Brian Littrell, AJ McLean and Kevin Richardson pose in the press room during the 2018 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall on August 20, 2018 in New York City. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Fotó: AFP

Az öttagú, fénykorát a kilencvenes években élő csapat pénteken jelentette meg a készülő, januárban piacra kerülő tizedik stúdióalbum, a DNA felvezető kislemezét, a Chancest. A DNA-n mások mellett Lauv (Charlie XCX), Andy Grammer, Stuart Crichton (DNC) és Mike Sabbath (J Balvin) dalai fognak szerepelni – közölte a turnét szervező Live Nation pénteken.

Hallgassunk is bele a legújabb dalba:

A Backstreet Boys 2019 májusában kezdi meg a DNA World Tour elnevezésű koncertkörútját, ami a fiúcsapat elmúlt két évtizedének legnagyobb aréna turnéja. A több mint három hónap alatt végigjárják Európát és Észak-Amerikát, olyan helyeken lépnek fel, mint a londoni O2, a párizsi AccorHotels Arena, vagy a berlini Mercedes-Benz Arena.

„A 26 év alatt – karrierünk minden csúcs- és mélypontján keresztül – meg kellett tanulnunk, hogy ez az egész nem rólunk, az egyénekről szól, hanem mindig az a legjobb, ha csapatként létezünk” – állítja Howie D.

„Ez az, amit szeretek ebben az albumban is” – fűzi hozzá Kevin Richardson.

„Mindannyian hoztuk a saját stílusunkat és ötleteinket, amelyek egybeforrtak egyetlen egésszé.

Ezek a dalok jól mutatják, hogy kik vagyunk egyénileg, és kik vagyunk csapatként. Ez a mi DNS-ünk. Nagyon büszkék vagyunk rá.„

Az idén huszonöt éve alakult Backstreet Boysban Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, AJ McLean és Kevin Richardson énekel. Az együttes első slágere az 1995-ben megjelent We've Got is Going On volt, amelyet olyan sikerek követtek, mint a Quit Playin' Games (With My Heart), az As Long As You Love Me vagy az I Want It That Way.

Gyorsan hallgassuk meg azért ezt is, és picit érezzük át, amikor meghalljuk egy retró buliban:

Több mint 130 millió albumot adtak el világszerte, és ezzel minden idők harminc legtöbb lemezt eladó előadója között vannak. Az eddigi legsikeresebb lemezük az 1999-es Millennium volt, amely 30 millió példányban kelt el. A Backstreet Boysot 1999 és 2002 között hét alkalommal jelölték Grammy-díjra. 2013-ban csillagot kaptak a hollywoodi Hírességek sétányán.

”Az utunk folytatódik, és még sok van hátra„ – mondja Brian Littrell.

„Mindig a következő fejezetben élünk, amit még nem mesélt el senki, és ez izgalmas.”

A csapat júliusban show-sorozatot kezdett Las Vegasban, amely rekordokat dönt. A Larger Than Life című koncertszéria tizennégy hónap után, jövő áprilisban zárul.

„Vegas csodálatos volt, de a turnédátumok lesznek a nagy bulik” – mondja Brian. „Itt az ideje, hogy a világ minden táján meglátogassuk a rajongóinkat.”

A Backstreet Boys a kilencvenes években, 1996-ban és 1997-ben is fellépett a Budapest Sportcsarnokban.

És zárásnak jöjjön egy kis Backstreet Boys, mert így akarjuk:

Borítókép: a fiúbanda (mert örökké az) az idei MTV-díjátadón

AFP / Angela Weiss

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!