karácsonyi elegancia

2018.11.23. 15:10

Karl Lagerfeld borította fényárba a Champs-Élysées-t

Karl Lagerfeld német divattervező kapcsolta fel a fényeket Párizs legelőkelőbb sugárútján, a Champs-Élysées-n.

German fashion designer Karl Lagerfeld (C) is accompanied by Paris mayor Anne Hidalgo (R), after launching the Champs Elysees Christmas lights, on November 22, 2018, in Paris. (Photo by Michel Stoupak/NurPhoto)

Fotó: NurPhoto

A hamburgi származású 85 éves divatcézár a tőle megszokott napszemüveget és elegáns fekete öltönyt viselve, ősz haját lófarokba fogva érkezett a ceremóniára, amelyen mások mellett Anne Hidalgo, Párizs főpolgármestere is részt vett.

Lagerfeld évtizedek óta tervez a Chanel francia divatház számára és ő jegyzi a Fendi, valamint a saját nevét viselő márka kollekcióit is.

A luxusüzletekkel teli Champs-Élysées-t szegélyező 400 fát idén piros színű égősorokkal borították be, amelyek felkapcsolására hatalmas tömeg gyűlt össze.

A világ legszebb sugárútjaként is emlegetett Champs-Élysées karácsonyi fényeit minden évben más híresség kapcsolja fel. Tavaly Lily-Rose Depp 19 éves francia színésznő volt a díszvendég.

Borítókép: Karl Lagerfeld és Anne Hidalgo az eseményen

AFP / NurPhoto / Michel Stoupak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!