Jótékonyság

2018.11.24. 22:19

Megérkezett a magyar fővárosba Chuck Norris (képek)

Az amerikai filmsztár a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezett szombaton Budapestre, hogy a jótékonysági szervezet adventi akcióját népszerűsítse.

Budapest, 2018. november 24. Chuck Norris amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat 15. Cipõsdoboz gyûjtõ jótékonysági akciójának indításán a Papp László Budapest Sportarénában 2018. november 24-én. MTI/Mónus Márton

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Mónus Márton

Az egykori legendás akcióhős feleségével, Gena O'Kelley-vel együtt érkezett Magyarországra, ahol útja a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági rendezvényére, a Cipősdoboz gálára vezetett a Papp László Sportarénába, hogy útjára indítsa a szervezet adventi adománygyűjtő akcióját.

Chuck Norris és Jakab Csaba színész, Chuck Norris magyar szinkronhangja (b) a Papp László Sportarénában 2018. november 24-én
Fotó: Mónus Márton / MTI Fotó

Chuck Norris a látogatása előtt egy lapinterjúban elmondta: maga is szívesen jótékonykodik, saját alapítványát rászoruló gyerekek megsegítésére hozta létre feleségével, így szívesen vállalta a díszvendég szerepét a Budapest Arénában megrendezendő gálán.

Chuck Norris felesége, Gena O'Kelley társaságában, láthatóan jókedvűen, a színpadon
Fotó: Mónus Márton / MTI Fotó

A filmszínész keresztény hitéről is beszélt az újságírónak. Mint elmondta, fiatalként hívő keresztény volt, de „a filmipar könnyen eltereli az útról az embert”: a hírnév, a pénz, a mindezek nyomában megváltozó személyiség, a kiállhatatlanság és az alkoholproblémák tönkretették az első házasságát.

„Később találkoztam Genával, és ő segített, hogy ismét tudjak hinni Jézus Krisztusban. Ez az alapja annak az erős köteléknek, ami már húsz éve összetart minket”

- vallotta meg a texasi kopó.

Chuck Norris a Papp László Budapest Sportaréna kivetítőjén
Fotó: Mónus Márton / MTI Fotó

A karácsonyról szólva kifejtette, hogy apja alkoholizmusa miatt a gyerekkori karácsonyok nem jelentettek sokat számára, de ezen változtatni akart, így ma már alig várja az ünnepet, amelyet gyerekeikkel és unokáikkal töltenek el a birtokukon.

Mi is az a cipősdoboz-akció?

A Baptista Szeretetszolgálat országos akciója során cipősdoboz méretű ajándékokat gyűjt a rászoruló gyermekeknek. A Szeretetszolgálat idén 15. alkalommal szervezi meg az adventi időszakra meghirdetett adománygyűjtést, amelynek keretében idén országszerte már 294 gyűjtőponton várják a gyerekeknek szánt, ajándékokkal megtöltött dobozokat. Aki nem tud ajándékot készíteni, az a 1355-ös telefonszámon hívásonként 300 forinttal vagy a szervezethez önkéntesként csatlakozva is segítheti az akciót.

Borítókép: Chuck Norris amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat 15. Cipősdobozgyűjtő jótékonysági akciójának indításán a Papp László Budapest Sportarénában 2018. november 24-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!