közel a hatvanhoz

2019.01.12. 14:57

Michael J. Fox megcsináltatta élete első tetoválását

A Vissza a jövőbe című film legendás sztárja egy tengeri teknőst varratott az alkarjára.

Actor Michael J. Fox speaks at the United Voices Rally outside the United Talent Agency in Beverly Hills, California on February 24, 2017. - The agency swapped the annual Oscar weekend party for this rally to speak out against policies of exclusion and division and to express their support for freedom of speech and artistic expression. (Photo by Kyle Grillot / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Kyle Grillot

Michael J. Fox sokáig várt az első tetoválásával, 57 évesen szánta rá magát arra, hogy egy tengeri teknőst varrasson az alkarjára – hogy miért pont azt, az nem derült ki – írja az Origo.

A színész az Instagramra kitett fotójához mindössze annyit írt: „First tattoo, sea turtle, long story”, vagyis „Első tetoválás, tengeri teknős, hosszú történet”.

A tetoválást készítő, mások mellett Justin Biebert és Rihannát is kidekoráló tetoválóstúdió, a New York-i Bang Bang bejegyzése alapján a színész Vissza a jövőbe-filmekből származó ereklyékkel is megajándékozta a stúdió munkatársait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!