Vicces videó

2019.02.27. 20:30

Jack Black már majdnem Thor

Chris Hemsworth edzésterve sokakon kifogna, de a komikus Blacket keményebb fából faragták.

US actor Jack Black poses on the red carpet upon arrival to attend the World premiere of the film "The House With A Clock In Its Walls' in central London on September 5, 2018. (Photo by Anthony HARVEY / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Anthony HARVEY

Jack Black gőzerővel készül a Jumanji 2 forgatására, rendszeresen edz, hogy a legjobb formáját hozhassa a mozivásznon. A színész olyannyira magabiztos lett az edzőteremben, hogy úgy döntött, megmutatja: akár a Thor-edzést is végig tudja csinálni, mellyel Chris Hemsworth készült a Marvel-filmekre – számol be róla a hirado.hu.

Mint írják, a színész közösségi oldalán osztotta meg Chris és az ő egymás alá vágott izzasztó perceit. “Keverd össze! Légy kreatív! Gyerünk tovább! A változatosság a kulcs! Na ki csinálja jobban?” – írta viccesen posztjában.

Igaz, a gyakorlatokat nem sikerült a legszabályosabban végrehajtania, a siker viszont nem maradt el, Black ugyanis a hét legviccesebb videóját alkotta meg edzés közben. Erőfeszítéseit egyébként maga Chris Hemsworth is elismerte, a felvételt pedig meg is osztotta saját közösségi oldalán „Amikor a diák mesterré válik!” felirat kíséretében.

Borítókép: Jack Black

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!