megható kép

2019.02.05. 20:05

Kutyája még mindig várja haza Emiliano Salát

Szívszorító képet posztolt a január 21-én repülőbalesetben lezuhant focista testvére.

Deposit of wreaths and flowers in memory of Emiliano Sala, in front of the Beaujoire Stadium in Nantes. Photos taken on January 31, 2019, the day after the discovery on a Calvados beach of debris from the plane carrying the Argentine player and the match FC Nantes-AS Saint-Etienne during which his former teammates and supporters returned him a last tribute. (Photo by Estelle Ruiz/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto

Fotó: Estelle Ruiz

Hosszas keresés után néhány napja találták meg azt a repülőgépet, amelyen a Cardiff City január 21-én eltűnt támadója, Emiliano Sala utazott. Bár a roncsok között egy holttestet is találtak, a hatóságok még nem közölték, kié, így Sala családja továbbra is bízik a csodában.

Ezzel pedig nincsenek egyedül.

A focista testvére, Romina ugyanis nemrég a Facebookra posztolt egy képet Naláról, Emiliano Sala kutyájáról, aki a tragikus eltűnés óta is hűségesen, az ajtó előtt ülve várja haza gazdáját.

Borítókép: Virágok és emléktárgyak Emiliano Sala fényképe előtt korábbi klubja, az FC Nantes stadionjánál Nantesben, Franciaországban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!