a sors fintora

2019.02.24. 20:43

Majdnem hazavágta Gwyneth Paltrow karrierjét a szerelmi bánat

Kevésen múlt, hogy a világsztár nem tűnt el a süllyesztőben.

Gwyneth Paltrow attends the 2017 Baby2Baby gala at 3labs in Culver City, November 11, 2017. (Photo by CHRIS DELMAS / AFP)

Forrás: CHRIS DELMAS / AFP

Brad Pitt miatt majdnem lemaradt a világhírnévről és a legrangosabb díjakról Gwyneth Paltrow – írja a Bors.

A színésznő első és eddig egyetlen Oscar- és Golden Globe-díját az 1998-as Szerelmes Shakespeare című filmért kapta, ez volt számára az áttörés, ennek hála indult be igazán a karrierje.

A kosztümös, romantikus film munkálatai éppen akkoriban kezdődtek, amikor Brad három év járás után dobta Gwyneth-et. Az akkor alig 25 éves színésznő annyira maga alatt volt, hogy az utcára sem volt kedve kilépni, és úgy érezte, képtelen lenne kamera előtt teljesíteni.

Akkoriban azt suttogták, hogy Julia Robertsnek szánják a szerepet, aztán mégis hozzám fordultak. Éppen egy szörnyű szakításon voltam túl, nem akartam Amerikából Angliába utazni a forgatások miatt. Nemet mondtam úgy, hogy bele sem olvastam a forgatókönyvbe. Aztán mégis belekukkantottam, és annyira magával ragadott a történet, hogy nem tudtam letenni. Tökéletes volt

– mondta el az MSN nevű portálnak a színésznő, aki végül mégis igent mondott a szerepre, amelynek köszönhetően mindenki megismerte a nevét.

Borítókép: Gwyneth Paltrow egy 2017-es rendezvényen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!