Sötét Főnix

2019.03.15. 07:00

Megérkezett az új X-Men-film magyar előzetese (videó)

A csodamutánsok eddigi legveszedelmesebb ellenfele maga is mutáns.

Az X-Men: Sötét Főnix második szinkronizált előzeteséből, valamint a forgalmazó szinopszisából képet kaphatunk arról, milyen izgalmakra számíthatunk a nyáron, amikor is a magyar mozikba érkezik a film.

Az X-Men sorozat záró részének hivatalos cselekményleírása szerint az X-ek eddigi legfenyegetőbb ellenfelükkel néznek szembe: tulajdon társukkal, Jean Greyjel. Egy űrbéli mentőakció során Jean (akit a Trónok harcából is ismert Sophie Turner alakít) csaknem életét veszti, mikor egy titokzatos kozmikus erő lecsap rá. Otthon ez az erő nem csupán megnöveli erejét, hanem sokkal labilisabbá is teszi. A benne lakozó idegennel viaskodva Jean olyan hatalmat enged szabadjára, amit nem csak hogy nem ért, de kontrollálni is képtelen. Ahogy egyre inkább kicsúszik lába alól a talaj, s olyanoknak árt, akik fontosak számára, lassan az X-Men összetartó erejét is kikezdi. A széthulló családnak újra egyesülnie kell – nem csak Jean megmentéséért, hanem bolygónk megvédéséért olyan idegen lényektől, akik Jean erejét fegyverként használnák és ezzel az egész galaxist uralmuk alá hajtanák – foglalja össze a cselekményt az Origo cikke.

A film június 6-tól látható a magyar mozikban.

Borítókép: Sophie Turner mint Jean Grey az X-Men: Sötét Főnix című film előzetesében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!