keserédes

2019.04.11. 13:27

Kórházban fekvő rajongóját lepte meg Taylor Swift

A lány autóbalesetet szenvedett, az énekesnő pedig fel szerette volna dobni egy kicsit a napját.

Taylor Swift a legtöbb hírességgel ellentétben igen szoros kapcsolatot ápol leglelkesebb rajongóival, évek óta hagyomány nála, hogy egy-egy kiválasztottat meglep valamilyen aprósággal. Miután az énekesnőhöz is eljutott a minap a hír, hogy az egyik fiatal rajongója autóbalesetet szenvedett, azonnal tudta, mivel vidíthatná fel egy kicsit, ezzel is segítve a gyógyulását – írta meg a hirado.hu a Just Jared beszámolója alapján.

A gyönyörű virágcsokor és a kézzel írt üzenet Taylortól telitalálat volt, Lindsay először szóhoz sem jutott a döbbenetről, majd sokáig csak zokogott. A nagy pillanatról a leányzó szülei persze videót is készítettek, ami azóta Lindsay Instagramján gyűjti a kedveléseket.

„Még mindig sokkhatás alatt vagyok.

Nagyon köszönöm Taylor, végtelenül szeretlek. El sem tudod képzelni, hogy ez mennyit jelent nekem, találkozunk a turnédon”

– olvasható a leányzó posztjában. Persze készült néhány kép a levélről is, amiben a következő olvasható:

„Sajnálattal hallottam, hogy baleset ért. Megszakad a szívem, hogy egy ilyen csodás embernek keresztül kell mennie ezen. Remélem ezek a virágok feldobják a napodat.

A nyakmerevítőben is menő leszel, és remélem hamarosan ismét együtt táncolhatunk.

Ölelem a családod, örülök, hogy jól vagy! Szeretettel, Taylor.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!