pillantás kulisszák mögé

2019.04.23. 09:53

Októberben jelennek meg Prince emlékiratai

Olyan fotók is lesznek benne, amelyeket korábban még soha nem láthatott a közönség.

(FILES): This June 30, 2011 file photo shows US singer and musician Prince performing on stage at the Stade de France in Saint-Denis, outside Paris. Sony Music on June 27, 2018 announced a deal with Prince's estate to reissue the bulk of his catalog, the latest attempt to monetize the legacy of the pop legend.Ironically for an artist who famously battled the music industry, with the latest announcement Prince's estate has struck deals with all three major record label groups since his sudden death in April 2016. / AFP PHOTO / BERTRAND GUAY

Forrás: AFP

Fotó: Bertrand Guay

Október végén jelennek meg a két éve elhunyt pop szupersztár, Prince memoárjai a zenész eredeti feljegyzéseivel és korábban nem közölt fotókkal – jelentette be hétfőn a Random House kiadóvállalat.

A The Beautiful Ones című kötetben a Minnesotából származó sztár nagy sikerű albumának, a Purple Rainnek eredeti, kézírásos anyagát is tartalmazza. Prince halála előtt belefogott visszaemlékezései megírásába, ebből a befejezetlen írásból is idéz az ősszel megjelenő memoár.

A kötet nemcsak a zenész előtt tiszteleg, olyan könyvnek szánják, amely teljes egészében bemutatja Prince ötleteit, vízióját, hangját és képeit – fogalmazott a kiadó, amely a zenész halálának harmadik évfordulójára időzítette a bejelentést.

Prince Rogers Nelson 1958. június 2-án született és 2016. április 21-én hunyt el fájdalomcsillapító-túladagolás következtében minneapolisi házában, amely egyúttal stúdiója is volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!