memoár

2019.04.19. 09:09

Ősszel jelenik meg Demi Moore önéletrajzi kötete

A kiadó szerint mélyen őszinte és nagyon informatív önéletrajzról van szó, melyben a hollywoodi színésznő beszámol anyjához kötődő viharos kapcsolatáról, házasságairól, családjáról és karrierjéről.

Actress Demi Moore attends the premiere of 'Blind' at Landmark Sunshine Cinema on June 26, 2017 in New York City. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

Ősszel jelenik meg Demi Moore memoárja: az Inside Out című kötet a Harper Collins kiadó közlése szerint szeptembertől lesz kapható.

A kiadó már 2010-ben beszámolt a könyv tervéről: ekkor a színésznő még Ashton Kutcher felesége volt, házasságukat 2011-ben bontották fel. Demi Moore-nak ez volt a harmadik válása. A 80-as években Freddie Moore zenésszel kötött házasságot, majd Bruce Willisszel kelt egybe, három közös gyerekük született.

A Demetria Guynes néven az új-mexikói Roswellben született színésznő 16 évesen hagyta ott a szülői házat. Kisebb modellmunkák és televíziós szerepek után 1985-ben a Szent Elmo tüze című tinifilmben vált ismertté. A sikert olyan filmek hozták meg számára, mint a Ghost, az Egy becsületbeli ügy vagy a Tisztességtelen ajánlat. A Sztriptíz című film főszerepéért 1996-ban 12 millió dollárt kapott, amely akkor a legmagasabb gázsi volt a hollywoodi színésznők körében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!