küzdés a könnyekkel

2019.05.11. 13:35

Anne Hathaway is megkapta a jól megérdemelt csillagot

Az Oscar-díjas színésznő nevét is kőbe vésték a Hírességek sétányán.

US actress Anne Hathaway is honored with the 2,663rd Star on the Hollywood Walk Of Fame in front of the Chinese theatre on May 09, 2019 in Hollywood. (Photo by Jean-Baptiste LACROIX / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Jean-Baptiste Lacroix

Csillagot kapott Hollywoodban Anne Hathaway színésznő – számolt be róla a hirado.hu a People magazin cikke alapján. A ceremóniára férjével, Adam Shulmannal érkezett, aki ezúttal is támasza volt a megható pillanatokban feleségének. Anne sokszor könnyeivel küzdött a beszédek során, melyet a rendező, Chris Addison és a forgatókönyírónő, Dee Rees tartott.

Anne egy igazán sűrű évet tudhat maga mögött, melyet ő úgy jellemzett, hogy tökéletes alkalom volt a fejlődésre. A “Modern Love” című musical szériában egy bipoláris nő szerepében láthatjuk majd, a Csaló csajok című vígjátékban, pedig szélhámosnőként, mely egyébként már látható a hazai mozikban is.

A színésznő legutóbb azon kijelentése miatt került a címlapokra, miszerint addig biztosan nem iszik egy korty alkoholt sem, amíg 2016-ban született kisfia be nem tölti a 18-at. Azonnal függőségi problémákról kezdett el cikkezni a sajtó, Anne azonban tisztázta, hogy az alkohol olyan macskajajt okoz nála, ami több napig tart, ezt pedig anyaként nem engedheti meg magának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!