királyi család

2019.05.24. 13:20

Ki lesz az alfa hercegné?

Vilmosék és Harryék már Instagram-háborút is vívnak egymással.

Fotós: AFP

Fotós: AFP

Minden korábbinál jobban elmérgesedett Meghan és Katalin viszonya a brit királyi családban. A hercegnék versenyt folytatnak a rajongókért. Egyikük sem akar alulmaradni – írja a Borsonline.

Bár úgy tűnt, hogy Harry és Meghan első gyermeke, Archie érkezése elsimítja a feszültséget a hercegi párok között, valójában szó sincs erről. Vilmosék és Harryék már Instagram-háborút is vívnak egymással. A királyi család szakértője, Camilla Tominey szerint a két pár látványosan félti a saját hírnevét és előkelő helyét a palotában és a nép szívében is.

A kezdetektől viszálykodnak

A hercegnék viszonya azonnal megromlott, amikor Meghan tavaly májusban beházasodott a családba, és Vilmosék közvetlen szomszédságába költözött a Kensington-palotában.

Meghan lekezelően viselkedett és parancsolgatott Katalin személyzetének.

Kate ezt nem tűrte szó nélkül, s a hercegnék akarva-akaratlanul bevonták férjüket is a vitába. Az elválaszthatatlan testvérpár, Harry és Vilmos ezentúl már nem pózolt egymás mellett a nyilvános eseményeken, látszólag idegenként viselkedtek.

Kétségtelen, hogy minden figyelem Meghan várandósságára, majd szülésére irányult. Az utolsó hetekben az amerikai származású hercegné már alig szerepelt, és a bébit is csak két nappal később mutatták meg. Azóta is csupán egy olyan fotót posztoltak, amin Archie-nak csak a lába látszik. Ettől a titokzatosságtól persze még érdekesebbek lettek.

Hivatalos Instagram-oldalukon, a sussexroyalon immár 8,3 millió követőjük van, a bébit bemutató első képeket csaknem hárommillióan kedvelték, a lábacskát pedig több mint kétmillióan.

Sokaknak feltűnt, hogy Vilmosék Instagram-oldalán, a kilencmilliós követőtáború kensingtonroyalon mindig érkezett „válasz” Meghanék feltöltései­re. Még Archie bemutatása napján kerültek fel új képek Katalinékról, s alig két hét múlva „meglepő módon” új fotósorozattal jelentkeztek, melyen

megmutatták az eddig csak kevésszer látható legkisebb gyermeküket, Lajos herceget is.

A számok egyelőre nem nekik kedveznek: legfeljebb egymillió követő „tetszikelte” a fotókat.

Károlyék a szendvics generáció

Károlyék a „szendvics generáció” A szakértő szerint a legkedvezőtlenebb Károly és Kamilla helyzete, akiket a „szendvics generáció” tagjaként emleget. A népszerűségi versenyben Károly labdába sem rúghat édesanyja, az imádott II. Erzsébet királynő, és fiai, Vilmos és Harry családja mellett.

A szakértő szerint Katalinék számára különösen fontos lenne, hogy Me­ghanék ne árnyékolják be a hírnevüket, hiszen előbb-utóbb Vilmos trónra kerülhet. Királyként és királynéként pedig nem lehet náluk népszerűbb házaspár a családban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!