Robbanás a stúdióban

2019.06.11. 09:48

Hónapokat csúszik az új James Bond-film bemutatója

A főgonoszt alakító Rami Malek más kötelezettségei és Daniel Craig sérülése miatt újabb csúszást szenved a 25. James Bond-film forgatása, amely szeptember helyett október végén, novemberben fejeződhet be – adta hírül a The Sun című brit bulvárlap bennfentes forrásokra hivatkozva.

Skyfall 2012 Real Sam Mendes Daniel Craig. Collection Christophel © Eon Productions / B23

Forrás: EON PRODUCTIONS / B23 / COLLECTION CHRISTOPHEL / AFP

Három hete bokasérülés miatt meg kellett operálni Daniel Craiget, aki a jamaicai forgatáson szenvedett balesetet. A hivatalos James Bond Twitter-oldal szerint a színész csak egy kisebb műtéten esett át.

Ennek ellenére fejfájást okoz a producereknek az, hogy nem találnak időpontot Malik és Craig közös forgatására, ráadásul egy hete három robbanás is történt a Pinewood stúdióban, amikor rosszul sült el egy kaszkadőrökkel forgatott jelenet, és a személyzet egyik tagja megsérült.

„A film forgatását szeptemberben be kellene fejezni, de a stábot és a szereplőket arról tájékoztatták, hogy ez október végére, esetleg november elejére csúszik Daniel sérülése és a díszlet megrongálódása miatt. És még keresniük kell időpontot arra is, hogy Daniel és Rami közösen forgasson. Nem létezhet olyan Bond-film, ahol a 007-es ügynök nem áll szemtől szemben a főgonosszal” – idézte forrását a lap.

A 25. Bond-film forgatása is késéssel indult, mert át kellett írni a forgatókönyvet és új rendezőt kellett keresni, amikor Danny Boyle távozott.

A továbbra is cím nélküli filmben az 51 éves Craig ötödször játssza el egymás után a 007-es brit titkos ügynököt.

A bemutatót 2020. április 3-ára tervezik 2019 októbere helyett.

A James Bond-filmsorozat utóbbi epizódjai világszerte nagy kasszasikert arattak: a Sam Mendes rendezésében készült és 2012-ben bemutatott Skyfallra több mint egymilliárd dollárért (294 milliárd forint) váltottak jegyet a nézők, a 2015-ös Spectre – A Fantom visszatér című epizódra pedig 880 millió dollárért (259 milliárd forint).

Borítóképünkön Daniel Craig, a James Bond-film címszereplője

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!