árulkodó pillanat

2019.06.03. 06:57

Ismét meghódították Kate Beckinsale szívét

Úgy tűnik, túl van Pete Davidsonnal való szakításán.

Kate Beckinsale attends the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo credit should read "FPA/Full Picture Agency via AFP")

Forrás: AFP / FPA / Full Picture Agency

Fotó: Full Picture Agency

A Pearl Harbor, a Szerelem a végzeten és az Underwold filmek sztárját, Kate Beckinsale-t elég érdekes helyzetben örökítették meg. Egy nála jóval alacsonyabb férfivel forrt össze egy csókban, miután kijött a nyugat-hollywoodi Craig’s étteremből – írja a hirado.hu a TMZ cikke alapján.

Azonban amint a kamerák fényét érzékelték, gyorsan abbahagyták az enyelgést. Vicces, hogy a színésznő exével, Davidsonnal is a Craig’s-ben randizott először, most pedig ismeretlen választottjával is ugyanott kapcsolódik ki.

Nem tudni egyelőre, hogy komoly-e a dolog vagy sem, mindenesetre a Craig’s egy igazi csapda lehet Beckinsale “áldozatainak”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!