kis segítség

2019.06.28. 21:15

Kit Harington nagylelkűsége tényleg határtalan

Milliókkal szállt be a miatta létrehozott adománygyűjtésbe.

British actor Kit Harington arrives for the "Game of Thrones" eighth and final season premiere at Radio City Music Hall on April 3, 2019 in New York city. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Kit Haringtron elképesztő összeggel, összesen 2,8 millió forinttal járult hozzá ahhoz az adománygyűjtéshez, melyet rajongói eredetileg miatta indítottak. Sokakat megdöbbentett, milyen negatív hatással volt Havas Jonra, vagyis az őt alakító Haringtonra a Trónok harca vége – írja a Híradó.

Kit kialakult depressziója, és alkoholfüggősége miatt májusban beköltözött egy luxus elvonóra, a rajongói pedig úgy döntöttek, egy nemes üggyel próbálják meg felvidítani.

A színész évek óta a Royal Mencap Society alapítvány támogatója, mely tanulási nehézségekkel küzdő embereken segít. A JustGiving oldalon pedig ugyanennek az alapítványnak kezdtek el pénzt gyűjteni, a cél pedig 50 ezer font volt (18 millió forint), melynek elérésében Kit is segédkezett – írja a Dailymail.

“Szeretettel és tisztelettel a Fal túloldaláról. Ez az oldal megmelengette a szívem és könnyeket csalt a szemembe. Micsoda ajándék! Mind igazán nagylelkűek vagytok” – üzente a színész, aki nagyon hálás az ötlet kitalálóinak és a többi adományozónak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!