ő is ember

2019.07.11. 16:30

Jason Momoa felháborító aputestet villantott

Legalábbis néhány rajongó szerint, akik kiakadtak azon, hogy milyen képek készültek a szabadságon lévő sztárról.

Forrás: AFP

Fotó: Chris Delmas

Jason Momoa hasizmai nem arattak osztatlan sikert a tengerparton, a színészt az aputest jelzővel illették a kritikus kommentelők – írja a hirado.hu.

Jason Momoa, alias Khal Drogo, vagy ha úgy tetszik, Aquaman, éppen ezen szerepei miatt látványos felsőtesttel rendelkezik. A színész fizikuma azonban sokak szerint megváltozott az utolsó hónapokban, mivel éppen nem forgat, és így az edzéseit sem veszi olyan komolyan, a kommentelők legfrissebb nyaralós képe alapján az “apustest” jelzővel illették.

“Te jó ég, mi történt azokkal a hasizmokkal?” – sopánkodott az egyik hozzászóló, akinek a véleményét igen sokan osztották. Persze a kritikus szemek véleménye egyértelműen túlzás, Jason még mindig igazán vonzó férfi, aki egyébként tavasztól Budapesten forgatta a Dűne legújabb adaptációját Josh Brolinnal.

A színész egyébként éppen jól megérdemelt pihenését tölti feleségével, Lisa Bonettel Olaszországban, akivel a napozáson kívül egy nagyszabású divatbemutatót, a Fendi Couture divatshow-t is közbeiktatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!