Nyárvégi buli

2019.07.28. 13:00

Sztárdömpinggel várja látogatóit a SZIN

Napfény, barátság, gyönyörű lányok, fergeteges koncertek és semmihez sem fogható atmoszféra a Tisza partján, Szegeden. Négy napig a fesztiválozóktól nyüzsög majd a partfürdő és a város, augusztus 28-tól 31-ig.

Amikor az ország fesztiváljai már lecsengtek, a Szegedi Ifjúsági Napok még mindig lehetőséget adnak egy utolsó, nagy bulira. Magyarország legnagyobb múltú fesztiválja az egyik legjobb hangulatú rendezvény a hazai pályán, ahol jó a zene, szép a város, vonzó a folyópart és nem utolsósorban olcsó a fesztivál. Annak ellenére, hogy a SZIN a legzsebbarátabb buli, évről évre felsorakoztat – a hazai élvonal mellett – több nemzetközi sztárt is.

Fellép, többek között a holland származású DJ, zenei producer, a világ legjobb DJ-i között számon tartott, a DJ Mag Top 10-ben évek óta biztos helyet foglaló Nick van de Wall, azaz Afrojack.

Velünk lesz a SZIN-en a brit electropop és dancepop, de a klasszikus zenével is operáló világsztár zenekar, a Clean Bandit. A különböző releváns slágerlistákon töretlenül élmezőnyben járó Clean Bandit Rather Be című száma 2015 februárjában az 57. Grammy díjkiosztóján megkapta a legjobb dalnak járó díjat is, a Sean Paullal és Anne-Marie-val készített Rockabye-t pedig több mint kétmilliárd ember nézte meg a legnagyobb zenemegosztó oldalon. Legújabb, What is love? című albumukat Magyarországon először a SZIN-en hallgathatjuk meg élőben.

Érkezik a SZINre a spanyol származású, de Berlinben élő – mindössze 28 éves – Alvaro Soler is, akivel itt találkozhat először élőben a hazai fesztiválközönség. A barcelonai Soler leginkább spanyolul megírt, latinos hangulatú tánczenéi azonnali közönségsikernek örvendtek, legismertebb dala a Sofia, ami hetekig szerepelt a magyar slágerlisták élén is. Tavaly ősszel pedig megjelent Alvaro Soler legújabb albuma, a Mar De Colores.

Szegedre tart a technós lemezlovasok thai hercegnője, Nakadia is, és visszatérő vendég – a közönség nagy örömére – a fergeteges bulikat produkáló Dubioza Kolektiv. A hazai fesztiválok közül először a SZIN-en lép fel a Tomorrowland, az Ultra Music Festival és a legmenőbb amerikai és európai klubok visszatérő fellépője, Salvatore Ganacci, akinek legújabb száma, a Horse, idén áprilisban került ki, és lassan 10 millió megtekintést számlál a legnagyobb videomegosztón. Jay Hardway neve pedig már ismerős a hazai rajongóknak, ő olyan ikonokkal dolgozott együtt, mint például Martin Garrix a Wizard, Spotless, Voodoo és az Error 404 számokon.

Július 31-ig a kedvezményes bérleteket mindössze 23.990 forintért lehet beszerezni! Csak egy kattintás itt: https://jegyek.szin.org/.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!