nincs lehetetlen

2019.07.28. 18:32

Will Smith elképesztő filmje lesz az új Mátrix

Eddig még nem alkalmazott technikákat vonultat fel a Gemini Man.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - MAY 21: Actor Will Smith arrives at the World Premiere Of Disney's 'Aladdin' held at the El Capitan Theatre on May 21, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

Különleges akcióthillerben láthatjuk hamarosan Will Smith-t: a Gemini Manben duplán szerepel. 51 éves bérgyilkost játszik, akit üldözni kezd ssaját 23 éves klónja. A film olyan digitális trükköket vonultat fel amelyek még nem voltak láthatók a filmvásznon. Vegyük sorra, mik a legérdekesebb újdonságok a filmben – írja a Híradó.

1. A 23 éves Will Smith digitális úton jött létre

de olyan tökéletesre sikeredett, hogy simán közelharcba bocsátkozhat idősebb változatával, és nem tűnik fel, hogy az alkotók a számítógép segítségét vették igénybe. „Amikor először láttam magamat, teljesen kővé dermedtem. A fiatalabb változatom teljesen én vagyok, mintha visszarepültem volna az időben – mondja Will Smith. – Ez a technológia megváltoztatja a filmkészítést, de a filmnézési szokásokat is.”

2. Beindul a motor-kungfu

A film egyik csúcsjelenetében a két Will Smith motorokat használ egymás ellen fegyverként, ami körülbelül olyan szintlépést jelent az akciófilmek műfajában, amilyet a Mátrix hozott el két évtizede.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=135&v=EzQosl1TaVk

3. A néző az akciók közepén találja magát

A Gemini Man 120 képkocka / másodperc 4K HD technológiával készült, ez sosem látott élességű és mélységű képet garantál. (A hagyományos celluloid esetében 24 képkocka pereg másodperceként.) A néző ennek köszönhetően egy alternatív valóságot lát a képernyőn, és úgy zajlanak az események, mintha ő maga is a részesük lenne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!