még mindig hódít

2019.08.19. 10:26

A Baywatch sztárja 50 felett is bombaformában van

Donna D'Errico mintha egy napot sem öregedett volna a kultsorozat óta.

Actor Donna D'Errico attends Paramount Pictures' World Premiere of 'Baywatch' in Miami Beach, Florida on May 13, 2017. (Photo by RHONA WISE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Rhona Wise

Donna D’Errico sosem lett olyan híres, mint Pamela Anderson, de neki is jutott azért pár perc hírnév azután, hogy két évadon át ő is viselhette a Baywatch ikonikus piros fürdőruháját – írja a hirado.hu.

A szexszimbólum 1996-ban csatlakozott David Hasselhoffhoz és Pamela Andersonhoz az életmentős sorozatban, ahol Donna Marcót alakította, mind az eredeti, mind a spin-off szériában, a Baywatch nightsban. Most pedig megmutatta, hogy bikiniben még mindig hódít, legfrissebb képéről senki sem mondaná meg, hogy egy perccel is idősebb harmincötnél – írja a Dailymail.

Donna alakja és feszes bőre egyébként nem csak a kitartó diéta és kemény edzés végeredménye, két évvel ezelőtt ugyanis a jojódiétának következményét, azaz a karján megnyúlt bőrt, és a terhességeitől hasán szintén megviselt bőrt sebészeti úton tették feszessé. Mindenesetre genetikájának is sokat köszönhet, arcvonásai ugyanis a mai napig is olyanok, mintha szerepe óta egy napot se öregedett volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!