Jó srácok

2019.08.25. 13:57

Ez a mozi lehet az év vígjátéka

A Jó srácok jó eredménnyel szerepel a a kritikusok körében is.

(L-R) Actors Brady Noon, Jacob Tremblay, Keith L. Williams and Chance Hurstfield arrive for the premiere of "Good Boys", at the Regency Village Theatre in Westwood, California on August 14, 2019. (Photo by Mark RALSTON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Mark Ralston

Múlt vasárnap 34 országos amerikai csatornán 186 reklámhelyet vásárolt a Universal stúdió a Jó srácok című vígjáték számára, összesen 4,42 millió dollárért. Ez rekordösszegű költés, és azt jelzi, hogy a stúdió nagy reményeket fűz a filmhez. Ez nem is véletlen, a hivatásos ítészek 77 százalékot adtak a filmnek a Rottentomatoes kritikai portálon, míg a közönség 88 százalékra értékelte – írja a hirado.hu.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=96&v=f3C0PTeQ-0g

Van olyan kritikus, aki szerint a Jó srácok az év legjobb vígjátéka, egy másik szerint az a legnagyobb erőssége, hogy a főszereplő kiskamaszok a legképtelenebb helyzetekben is hitelesen viselkednek.

A film hősei 12 éves srácok, akik éppen felfedezik a szexualitást, de találkoznak a drog világával is, miközben végig elképesztően káromkodnak. A filmet népszerűsítő egyik poén az, hogy a gyerekszínészek nem nézhetik meg a produkciót, amíg nagykorúak nem lesznek.

A film Amerikában a nyitóhétvégén az első helyen végzett, és Magyarországon is remekül indult a mozikban: a múlt csütörtöki bemutató óta közel 74 ezren váltottak rá jegyet.

Borítókép: A film gyerekszínészei, Brady Noon, Jacob Tremblay, Keith L. Williams és Chance Hurstfield (b-j) megérkeznek a film premierjére 2019. augusztus 14-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!