keserédes búcsú

2019.08.28. 13:40

Másfél év szabadságra megy Ed Sheeran

Az énekest annyira megviselte a több mint két éve tartó turnézás, hogy egy hosszabb pihenőre van szüksége.

Forrás: AFP

Fotó: GUILLAUME SOUVANT

Négy ipswichi fellépéssel fejezte be Divide turnéját Ed Sheeran, amivel a U2 korábbi bevételi csúcsát döntötte meg. A 28 éves angol énekes 2017 márciusa óta megállás nélkül koncertezett, és a folyamatos pörgés után most úgy érzi, eljött a pihenés ideje – írja a Ripost.

„Kicsit keserédes ez a helyzet, de nagyon örülök, hogy itt, Ipswichben, veletek fejezzük be a turnét” – mondta a színpadon hétfői koncertje végén. „Valószínűleg ez az utolsó koncertem a következő 18 hónapban.”

A népszerű énekes elárulta, egyfajta szakításként éli meg a turné végét, ami alatt több, mint 9 millió ember előtt lépett fel élőben. Néhány hete egyébként Budapesten a Sziget Fesztiválon is tiszteletét tette.

Az előadó még decemberben, a nyilvánosság tudta nélkül vette feleségül gyerekkori szerelmét, Cherryt, akivel a fárasztó utazgatás után végre valóban el tudják kezdeni házaséletüket. Sheeran korábban nyíltan beszélt gyerekvállalási terveiről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!