pálcatörés

2019.08.21. 22:45

Tom Holland búcsúzik a Marveltől

Úgy tűnik, a filmstúdió elvesztette a Pókembert, a Disney és a Sony ugyanis nem tudott megegyezni az új szerződés megkötésekor.

Spider Man Homecoming 2017 Real Jon Watts Tom Holland. Collection Christophel © Marvel studio / CTMG

Forrás: AFP/Marvel Studio

A Pókember-történetek korábban a Sony Pictures részeként készültek, ahhoz pedig, hogy Tom Holland Pókembere csatlakozhasson a Bosszúállókhoz, a két filmes cég ideiglenesen megegyezett – írja a Hirado.hu. A Disney azonban csak azzal a feltétellel ment volna bele az új szerződés megkötésébe, ha a filmek után 50%-os részesedést kap.

Ebbe viszont a Sony nem volt hajlandó beleegyezni. A helyzet odáig fajult, hogy a Marvel ki is száll a Pókember-filmekből. És bár Tom Holland a Marveltől elbúcsúzik, Pókember szerepétől nem, hiszen úgy tudni, a Disney nélkül is vállalja a szerepet.

A hír kirobbanása után a Bosszúállók közül a Sólyomszemet alakító, Jeremy Renner reagált először, aki arra kéri a Sonyt, hogy ezt gondolja át, mert a Marvelnek és a szereplőknek is szükségük van Pókemberre – tette hozzá a portál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!