Családi dráma

2019.09.23. 17:59

Magyar orvosok mentették meg a koszovói sztárriporter babáját (videó)

A koszovói sajtó vezető hírként foglalkozik Ardita Sylejmani halálával, a riporter tíz évig nap mint nap szerepelt a képernyőn.

Forrás: YouTube

Egész Koszovó egy emberként gyászolja a Budapesten elhunyt tévériportert, a 32 esztendős Ardita Sylejmanit – írja a Bors.

Ardita előbb modellként futott be szép karriert hazájában, majd az állami RTK televíziós és rádiós csatorna riportereként dolgozott, immáron tíz éve a társaság szolgálatában állt, arcát mindennap láthatták a koszovói tévénézők.

Az asszony szeptember 19-én vesztette életét a magyar fővárosban. Ardita és férje két kisgyermeket nevelt és épp harmadik gyermeküket várták. A koszovói portálok szerint Ardita a szülés közben fellépő szövődmények következtében hunyt el, kislányát azonban sikerült megmenteniük a magyar orvosoknak.

A Bors telefonon érte utol az érintett kórház főigazgatóját, aki közölte: az esettel kapcsolatban – a személyiségi jogok védelme érdekében – intézményüknek nem áll módjában tájékoztatást adni.

Arditát szeptember 22-én helyezték örök nyugalomra Pristinában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!