mozis toplista

2019.11.10. 22:04

A háborús eposz legyőzte a Ragyogás folytatását

Filmes szakemberek azt várták, hogy a Warner Bros. filmje, amely az 1980-ban Jack Nicholson főszereplésével bemutatott Ragyogás folytatása, a kasszasikerlista csúcsán nyit, de csak a második helyre futotta.

Forrás: YouTube

Roland Emmerich második világháborús filmeposza, a Midway meglepetésre legyőzte a Stephen King regénye alapján forgatott Álom doktor című fantasy thrillert az észak-amerikai mozis toplistán.

Filmes szakemberek azt várták, hogy a Warner Bros. filmje, amely az 1980-ban Jack Nicholson főszereplésével bemutatott Ragyogás folytatása, a kasszasikerlista csúcsán nyit, de csak a második helyre futotta a 14,1 millió dolláros jegybevétellel, ami a fele a stúdió várakozásának.

A Lionsgate 100 millió dollár költségvetésből készült Midway című filmdrámája 17,5 millió dolláros jegybevételre tett szert, és bár a toplista élén végzett, még nagy utat kell megtennie ahhoz, hogy nyereségesnek bizonyuljon. Az Ed Skrein, Patrick Wilson, Luke Evans és Nick Jonas főszereplésével készült filmmel a Midway szigeteknél folyt csatáról, amely sorsdöntő fordulatot hozott a csendes-óceáni hadszíntéren a második világháború kimenetelében, a fiatalabb nemzedéket akarta megcélozni a stúdió, ám a nézők mintegy 60 százalékát a bemutató-hétvégén az idősebb férfiak alkották.

A kasszasikerlista harmadik helyét a Paramount stúdió családi komédiája, a Playing with Fire végzett 12 millió dolláros bevétellel, felülmúlva a várakozásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!