szerelem?

2019.11.29. 07:32

Egyre biztosabb, hogy ő Brad Pitt új kedvese

Több eseményen is együtt mutatkoztak, legutóbb egymást ölelte a két színész.

Actress Alia Shawkat attends the Netflix Arrested Development Season 5 Premiere in Los Angeles, California, on May 17, 2018. (Photo by LISA O'CONNOR / AFP)

Fotó: AFP

A hirado.hu arról ír, hogy novemberben több eseményen is együtt látták az 55 éves Brad Pittet és a 30 éves Alia Shawkat színésznőt, ami felvetette a kérdést, hogy netán romantikus szálak fűzik őket össze.

A People magazinnak egy bennfentes korábban úgy nyilatkozott, hogy csupán baráti viszonyról van szó, azonban azóta ismételten több szemtanú látta őket együtt, legutóbb Kanye West operájának, a Nebuchadnezzarnak a bemutatóján.

„Túl sok időt töltenek együtt ahhoz képest, hogy szó sincs szerelemről, látszódik rajtuk, hogy a kémia megvan közöttük, így semmi sem lehetetlen”

- boncolgatta egy bennfentes véleményét a lehetséges románcról.

Egyelőre azonban még a nyilvánosság előtt semmi többet nem látni a két színészen, minthogy nagyon is jól megértik egymást, és élvezik a másik tárasaságát – írja a Metro.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!