Golden Globe

2019.11.15. 12:01

Január 5-én este nem fognak unatkozni Pierce Brosnan fiai

Paris és Dylan a díjak átadásánál fog segédkezni.

Irish actor and ambassador of Speake-Marin to "Le carre des horlogers" Pierce Brosnan poses during the "Salon International de la Haute Horlogerie" (SIHH) professional fair in fine watchmaking in Geneva on January 16, 2017. / AFP PHOTO / OLIVIER VOGELSANG

Forrás: AFP

Fotó: Olivier Vogelsang

Pierce Brosnan fiait választották a Golden Globe-gála nagyköveteinek, Paris és Dylan Brosnan a díjak átadásánál fog segédkezni.

A Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szervezete (Hollywood Foreign Press Association, HFPA) csütörtök este jelentette be, hogy a 22 éves Dylan és a 18 éves Paris lesz a januári 77. Golden Globe Award gála nagykövete.

Ezt a tisztséget a hagyományok szerint egy híresség gyereke viseli, aki a gálán segédkezik a díjak bemutatásánál, átadja a nyerteseknek és lekíséri őket a színpadról.

A Brosnan fivérek elmondták, nem idegesek, inkább örülnek, hogy megjelenhetnek a színpadon.

A díjátadókat nézve nőttem fel, sokszor apával is tartottam a gálára. Igazán megtisztelő, hogy ebben a szerepben lehetünk és leróhatjuk tiszteletünket apánk művészete előtt

mondta Dylan apjáról, Pierce Brosnanről, akit kétszer jelöltek Golden Globe-díjra.

Dylan és Paris az első fiúk, akiket az HFPA erre a szerepre jelölt ki, mióta 2017-ben az eredetileg Miss Golden Globe-nak nevezett címet átnevezték.

A szervezet a szerep kibővítésével karitatív törekvéseire akarja felhívni a figyelmet, hiszen a kiválasztott az HFPA egész évben folyó jótékonysági tevékenységének nagykövete is lesz.

A Brosnan testvérek a FEED nevű szervezettel fognak együttműködni, amely tápanyagban gazdag élelmiszert juttat el rászoruló iskoláskorú gyerekeknek szerte a világon.

Segíteni akarunk a gyermekéhezés felszámolásában, a szülőknek pedig abban, hogy az iskolában tudják tartani gyereküket

mondta Paris Brosnan.

Az előző évek nagykövetei között volt Idris Elba lánya, Isan és Dwayne Johnson lánya, Simone Garcia is.

A díjátadót január 5-én rendezik meg a Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotelben. A jelöltek nevét december 9-én teszik közzé.

Borítókép: Pierce Brosnan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!