megrázó részletek

2019.11.07. 16:54

Saját lányai is féltek Demi Moore-tól

Önéletrajzi könyve kapcsán lányai is meséltek a színésznőről.

Demi Moore arrives for the 2019 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 6, 2019, in New York. - The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute. The Gala's 2019 theme is “Camp: Notes on Fashion" inspired by Susan Sontag's 1964 essay "Notes on Camp". (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: ANGELA WEISS / AFP

Fotó: AFP

Demi Moore igencsak kitárulkozott az Inside Out című könyvében, nemcsak azt írta meg, hogy az esküvője előtti éjszakán megcsalta a későbbi férjét, de azt is, hogy 15 éves korában megerőszakolta egy férfi, aki állítólag Moore anyjának fizetett ezért – írja az Origo.

A Facebook Watchon futó Red Table Talk kerekasztal-beszélgetésén most Moore három lánya közül kettő, Rumer és Tallulah Willis is beszélt a könyvről, anyjukkal való kapcsolatukról.

Kiderült, hogy Moore erejét néha ijesztőnek tartották, féltek tőle, de ugyanakkor bálványozták is, a munkássága alapján ők is tisztában voltak vele, hogy egy hollywoodi legendáról van szó.

Úgy éreztem, anyám hozott egy döntést, hogy magában tart bizonyos dolgokat, például nemigen beszélt a múltjáról, ami miatt sokáig igen távol éreztem magam tőle

– mondta Tallulah, hozzátéve, hogy nem is igazán ismerte az anyját korábban.

Rumer többek között arról beszélt, hogy nehezen viselte, hogy az apja, Bruce Willis után Moore a jóval fiatalabb Ashton Kutcerhez ment hozzá, úgy érezte, mintha elvettek tőle valamit – főleg, amikor Moore teherbe esett, igaz, a gyerek végül nem született meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!