milliárdos projekt

2020.03.01. 19:00

Vin Diesel nem tud leállni a Halálos irammal

A sorozat főszereplője és egyik producere a tizedik Halálos iramból az utolsó dollárt is kifacsarná egy dupla résszel.

BRITAIN-ENTERTAINMENT-FILM-THE LION KING

Forrás: AFP

Fotó: Tolga AKMEN

Elméletileg a Halálos iramban-széria tizedik részével érne véget a sorozat, de ez még nem biztos, tekintettel arra, hogy a vállalkozás eddig összesen hatmilliárd dolláros bevételt hozott, és a kilencedik rész még csak hetek múlva kerül a mozikba, ami jelentősen megdobhatja az összesített eredményt.

A sorozat főszereplője és egyik producere, Vin Diesel annyira elégedett a már elkészült újabb epizóddal, a Halálos iramban kilenccel, hogy extra-mega tizedik részt képzel el, amelyet két részben vetítenének a multiplexekben, a Kill Bill mintájára.

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=LbI5V8uej0c&feature=youtu.be

„A Fast 9 tervezésekor már a Fast 10-en törtem a fejem, és rögtön két filmnek képzeltem el a folytatást – mondta Diesel a Total Filmnek. – Ez az univerzum annyira masszív, és olyan sok gazdag karakter van benne, hogy belegondoltam: egy dupla filmmel zárhatunk, miközben ott a lehetőség egy pár spinoff számára. (A Halálos iramban első spinoffja a Hobbs & Shaw volt, amely a széria két kedvelt hőse, Dwayne Johnson és Jason Statham konfliktusos karaktere történetét mesélte el, és több mint 760 millió dolláros összbevételével nem kergette őszinte rémületbe a producereket. – a szerk.)”

Diesel az interjúban a szériát gyártó Universal stúdió előtt is fejet hajt. A Halálos iramban 2001-ben kis költségvetésű akciófilmként indult, amelyben antiszociális külvárosi srácok illegális utcai autós versenyeken mérkőznek meg egymással, s ebből nőtte ki magát a több milliárdos filmes projekt.

„A Universal megérdemli, hogy egy nagy durranással fejezzük be a sorozatot, ha már annyi pénzt feccöltek 18 év alatt ebbe a vállalkozásba – mondja Diesel. – A rajongóknak pedig kijár, hogy alaposan elvarrjunk minden szálat, és a két utolsó résszel méltó befejezést adjunk a sorozatnak.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!