Járvány

2020.04.10. 11:56

Így fújta el a szülinapi gyertyákat John Travolta lánya a karanténban

Ilyen születésnapja sem volt még Ellának, de ügyesen feltalálta magát a szájmaszkos születésnapi partiján.

US actor John Travolta (R) and his daughter Ella Bleu Travolta arrive on May 15, 2018 for the screening of the film "Solo : A Star Wars Story" at the 71st edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Alberto Pizzoli

Betöltötte a húszat John Travolta és Kelly Preston lánya, de a születésnapját a koronavírus-járvány miatt csak szűk körben, négyesben ünnepelt meg a hollywoodi sztár családja − írja a Ripost.

Ha bulizó tömeg nem is volt, a torta nem maradhatott el, és természetesen a süteményen voltak gyertyák is. De azokat a járványügyi előírások miatt maszkban elfújni nem lehet. Ezért Ella felkészült, és egy konyharuhával oldotta meg a lángok eloltását.

Ezzel pedig több ezer, szintén karanténban szülinapozónak adott kiváló ötletet. Többen ugyanis hajszárítót vetettek be, de az túl erős, és a torta egy részét is elfújta sok esetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!