negyedszer nősült

2020.06.28. 07:19

Dennis Quaid feleségül vette 39 évvel fiatalabb kedvesét

A pár a koronavírus miatt halasztotta el tavaszi menyegzőjét, de csupán néhány hónappal.

Actor Dennis Quaid with his dog Peaches attend the premiere of "A Dog's Journey," at the Arclight Hollywood, on May 9, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Robyn Beck / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Robyn Beck

Negyedszer is megnősült a most 66 éves Dennis Quaid, a feleség pedig nem más, mint a 27 éves Laura Savoie. A pár tavaszra tervezte a lagzit, a koronavírus-járvány azonban átírta a szerelmesek terveit. Azt azonban már nem kötötték a nyilvánosság orrára, meddig halasztják a nagy napot – írja a hirado.hu.

A People magazin azonban exkluzív cikkében bejelentette, hogy Dennis és Laura immáron férj és feleség. A pár június 2-án mondta ki az igent Santa Barbara egyik tengerparti szállodájában. A szertartás igen szűk körben zajlott, ugyanis a páron és a lelkészen kívül állítólag senki sem volt jelen a ceremónián. A barátoknak és rokonoknak egy későbbi időpontban szervezik meg a lagzit.

„Ahogy belenéztem a szemébe, ő volt a legszebb menyasszony” – nyilatkozta Quaid a magazinnak, akik képet is közöltek az ifjú pár esküvőjéről.

A színész és orvosnak készülő felesége tavaly tavasszal kezdett el randevúzgatni, érzelmeik azonban olyan hevesek voltak, hogy októberben már az eljegyzésüket is megtartották.

Dennis első felesége P. J. Soles volt, tőle öt év után vált el. Majd Meg Ryannel való, tíz évig tartó kapcsolata is a bíróságon végződött. Ryant az ingatlanügynök, Kimberly Buffington követte a sorban, aki 12 év után adta be a válási papírokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!