vegyes társaság

2020.06.19. 11:40

Kiderült, kik kapnak csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán 2021-ben

Harmincöten, köztük Benedict Cumberbatch, Zac Efron, Josh Brolin, Don Cheadle, Shia LaBeouf és Naomi Watts kapnak csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán 2021-ben – közölték a szervezők.

Recipient of the Orry-Kelly award British actress Naomi Watts arrives for the 8th Annual "Australians in Film" Awards Gala and Benefit Dinner at the InterContinental Century City in Los Angeles on October 23, 2019. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Az 1970-es Love Story sztárjait, Ali MacGrawt és Ryan O'Nealt egymás melletti csillaggal tüntetik ki egy dupla ünnepség keretében. A következő évben csillagot kapó zenészek között van Kelly Clarkson, Missy Elliott, Don McLean és a Jefferson Airplane rockzenekar.

Az 1955-ben elhunyt dzsesszlegenda, Charlie Parker posztumusz kapja meg az elismerést.

A színészek között Laura Linney, Courteney Cox és Christian Slater is csillagot kap a sétányon.

Az új jelölteket több száz prominens várományos közül választották ki.

Arról, hogy pontosan mikor leplezik le a cementbe ágyazott plaketteket, nem közöltek információt.

A Hírességek sétánya egy járdaszakasz a Los Angeles-i Hollywood Boulevardon, amelyen csillagot mintázó plaketteket helyeztek el. Az első csillagot 1960-ban Joanne Woodward színésznő kapta, azóta már több mint 2600 csillag díszíti a sétányt.

Idén mások mellett Lucian Grainge zenemogul és 50 Cent rapper is felavathatta csillagát. A koronavírus-járvány miatt március óta szüneteltették a ceremóniákat.

Borítókép: Naomi Watts is megkapja a jól megérdemelt csillagot

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!