ronda ügyek

2020.06.20. 07:31

Sztárok, akik kollégájukkal csalták meg a párjukat

A szerelmeseket alakító színészeknél nem ritka, hogy a valóságban is összejönnek, ezzel csak akkor van komolyabb baj, ha otthon is várja őket valaki.

Fotós: AFP

Fotós: AFP

Van olyan sztárházaspár, akiknél mindkét fél többéves kapcsolatból lépett ki, miután összehozta őket egy közös forgatás, más a hét hónapos terhes feleségét hagyta ott egy ismert színésznőért, Angelina Jolie pedig úgy ment hozzá a második férjéhez, hogy ő még hivatalosan Laura Dern barátja volt. Az Origo összegyűjtött pár sztorit Hollywoodból, hűtlen sztárokról, tönkrement házasságokról.

Rachel Weisz és Daniel Craig

Az Álmok otthona 2010-es forgatása a két színésznek nem várt boldogságot hozott, másik két ember azonban mást jelentett: Weisznek Darren Aronofsky rendezővel bomlott fel kilencéves kapcsolata, Craig hat év után szakított Satsuki Mitchell producerrel. Weisz és Craig 2011-ben már összeházasodtak titokban – az esküvőjükön mindössze négy vendég volt –, 2018-ban pedig megszületett az első közös gyerekük is.

Daniel Craig és Rachel Weisz 2011-ben titokban házasodtak össze
Fotó: Valerie Macon / AFP

John Malkovich

Nem csoda, hogy a színész az 1988-as Veszedelmes viszonyok után eltűnt két évre, hisz akkoriban ment tönkre a házassága Glenne Headlyvel. A válás oka, hogy Malkovichnak filmbeli partnerével, Michelle Pfeifferrel volt egy rövid afférja – amit később már egyébként szinte elképzelhetetlennek tartott, azt is nehezen hitte el, hogy a színésznő egyáltalán köszönt neki. Malkovich aztán következő filmje, az Oltalmazó ég forgatásán ismerte meg a második feleségét, Nicoletta Peyrant, aki a rendező, Bernardo Bertolucci egyik asszisztenseként dolgozott.

Harrison Ford

A Csillagok háborúja idején Ford 33 éves apa volt, de összegabalyodott Leia hercegnő alakítójával, az akkor 19 éves Carrie Fisherrel – ami azonban csak 2016-ban, a színésznő önéletrajzi könyvéből derült ki. „Nagyon heves kapcsolat volt: hétközben Han és Leia voltunk, a hétvégén pedig Carrie és Harrison” – emlékezett Fisher, aki azonban váltig állította, hogy Ford és Mary Marquard két évvel későbbi válásához az ő viszonyuknak semmi köze nem volt.

Emma Thompson és Kenneth Branagh

A brit sztárvilág álompárjának számítottak a nyolcvanas, kilencvenes évek fordulóján, 1995-ben azonban már elváltak, miután Branagh összejött egy évvel korábbi filmje, a Frankenstein női főszereplőjével, Helena Bonham Carterrel – akivel aztán 1999-ig együtt maradtak. Thompson 2003-ban ment újra férjhez, Greg Wise-szal azonban már a 1995-ben bemutatott Értelem és érzelem forgatásán is találkoztak, a bulvársajtó szerint már akkor is volt köztük valami – ami azt jelenti, hogy a színésznő is megcsalta Branaght.

Kenneth Branagh és Emma Thompson házassága kölcsönös megcsalással ért véget
Fotó: Renaissance Films / AFP

Billy Bob Thornton

A színész jelenleg a hatodik házasságánál tart, a legismertebb felesége Angelina Jolie volt, akivel a Vakrepülés forgatásán ismerkedtek meg, 2000-től 2003-ig tartott a kapcsolatuk. Úgy házasodtak össze, hogy Thornton még nem szakított akkori barátnőjével, Laura Dernnel: egy nap egyszer csak elszöktek Las Vegasba Jolie-val. „Elmentem otthonról, hogy egy filmen dolgozzak, és amíg távol voltam, a barátom elvett egy másik nőt” – mesélte később Dern.

Ryan Phillippe

1999 és 2008 között volt Reese Witherspoon férje, de később azt mondta, a kapcsolatukban sok probléma akadt, miután mindketten fiatalok voltak még a házassághoz. Valószínűleg az sem segített, hogy a színész A sereg nem enged forgatásán összejött Abbie Cornishsal, amiből nem csináltak nagy titkot, nyilvánosan is többször látták őket együtt. A friss páros végül aztán 2010-ig maradt együtt, miközben Witherspoon előbb Jake Gyllenhaallal vigasztalódott, 2011-ben pedig hozzáment egy ügynökhöz, Jim Tothhoz.

Reese Witherspoon és Ryan Phillippe 1999-ben a Kegyetlen játékok forgatásán
Fotó: ARCHIVES DU 7EME ART / AFP

Billy Crudup

A legutóbb a The Morning Show-ban látott színész 2003-ban otthagyta hét hónapos terhes barátnőjét, Mary-Louise Parkert, miután elindult a Nőies játékok forgatása. A szakítás természetesen nem a munka, hanem a női főszereplő, Claire Danes miatt történt. „Egyszerűen beleszerettem, fel akartam fedezni ezt az érzést. 24 éves voltam, nem igazán tudtam még, hogy ennek milyen következményei lesznek” – mesélte Danes évekkel később, miközben Parker az önéletrajzi könyvében címzett dühös sorokat Crudupnak.

Borítókép: Rachel Weisz és Daniel Craig

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!