Divat

2020.06.17. 09:50

Új szerepkörben mutatkozik be Emma Watson

Emma Watson brit színésznő, a Harry Potter-filmek sztárja a Kering francia luxusipari óriáskonszern igazgatótanácsának tagja lett – jelentette be a vállalat kedden Párizsban.

Emma Watson brit színésznő A kör (The Circle) című filmje bemutatóján a New York-i Tribeca Filmfesztiválon 2017. április 26-án.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Jason Szenes

A 30 éves színésznő Tidjane Thiammal, a svájci Crédit Suisse bank korábbi vezérigazgatójával és Jean Liúval, a kínai Didi Chuxing fuvarmegosztó szolgáltató elnökével együtt csatlakozott a Kering igazgatótanácsához.

Watsont emellett az óriáskonszern fenntarthatósági bizottsága elnökének is kinevezték.

A vállalat közleményéből nem derült ki egyértelműen, hogy ez a pozíció milyen feladatokkal jár.

A színésznő évek óta elkötelezett szószólója a női egyenjogúságnak és 2014-ben az ENSZ női érdekeket képviselő jószolgálati nagykövetének nevezték ki.

Ő a világ egyik legnépszerűbb színésze és legismertebb aktivistája

írta közleményében a Kering.

A luxusipari óriáskonszern tulajdonában van egyebek között a Gucci divatház, valamint a Saint Laurent, a Bottega Veneta, a Balenciaga és az Alexander McQueen divatmárka is.

Borítókép: Emma Watson brit színésznő A kör (The Circle) című filmje bemutatóján a New York-i Tribeca Filmfesztiválon 2017. április 26-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!