elszabadult indulatok

2020.07.21. 16:21

Egy felbolydult világban tér vissza Denzel Washington és Julia Roberts

Egy thrillerben szerepel újra együtt több mint 25 év után Julia Roberts és Denzel Washington. A Leave The World Behind című, hamarosan megjelenő regényből a Netflix számára készül film – értesült a Deadline.com hollywoodi hírportál.

US actor Denzel Washington (R) is hugged by last year s best actress Julia Roberts as he holds the Oscar statue after winning the award for best actor in a leading role in the film "Training Day", 24 March 2002 at the 74th Academy Awards at the Kodak Theatre in Hollywood,CA. Washington is the first African-American actor to take the top award in the best actor category after Sidney Poiter won in 1963. AFP PHOTO/Lee CELANO (Photo by LEE CELANO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Lee Celano

Rumaan Alam könyvét a HarperColins leányvállalata, az Ecco adja ki ősszel. A Deadline.com forrásai szerint

a Netflix hétszámjegyű összeget fizetett a licitharcban a megfilmesítés jogáért.

Alamnak ez a harmadik kötete a The Rich and Pretty és a That Kind of Mother után.

A Leave The World Behind, amelyből a forgatókönyvet a film rendezője, Sam Esmail írja, egy felbolydult világban játszódik. Egy vakációzó fehér család és a nyaralóját nekik kiadó fekete család kerül egy fedél alá, minden információtól elvágva.

A külvilág félelmetes felfordulása, valamint a társadalmi és faji különbségek miatt rövidesen elszabadulnak az indulatok.

Julia Roberts és Denzel Washington A Pelikán ügyirat című thrillerben játszott együtt a filmvásznon. A színésznő Esmaillal is dolgozott már a Homecoming című Amazon-sorozaton.

A Netflix jelentős összegeket fektet be készülő produkciókba: épp a napokban jelentették be, hogy Joe és Anthony Russo (Bosszúállók: Végjáték) megrendezi számukra a The Gray Man című Mark Greaney-regényt, amelyből siker esetén akár egy filmsorozat is születhet. A film főszerepeire Ryan Goslingot és Chris Evanst kérték fel. A produkció költségvetését csaknem 200 millió dollárra (61 milliárd forintra) tervezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!