cuki fotók

2020.07.05. 07:46

Egyenruhában püföli a teniszlabdát Serena Williams és kétéves kislánya

Verhetetlen párost alkothat a jövőben a teniszezőnő és gyermeke, Olympia. Persze addig eltelik néhány év.

Serena Williams of the US hits a return against China's Wang Qiang during their women's singles match on day five of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 24, 2020. (Photo by William WEST / AFP) / IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE

Forrás: AFP

Fotó: William West

A Bors arról ír, hogy megtette az első lépést a világhírnév felé Serena Williams kislánya. A 23-szoros Grand Slam-győztes amerikai teniszezőnő ütőt adott a kétéves Alexis Olympia kezébe, és együtt püfölték a labdát. Az ászokat persze a mama ütötte, de tény, hogy a csöppség kezében jól áll az ütő.

„Egyre jobb formában vagyok az augusztus 31-én kezdődő amerikai nyílt bajnokság előtt” – nyilatkozta korábban Serena, aki kinézetre is sportos: nem sok súlyfelesleg látszik rajta.

A kiváló sportoló hozzátette, a hónapok során alig tudott meglenni a versenyszerű teniszezés nélkül. „Különösen a nézőket hiányoltam, hiszen megszerettem a kommentárjaikat, a morajlásukat” – emelte ki Williams.

Borítókép: Serena Williams

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!