próbatétel

2020.09.07. 15:29

Ethan Hawke lányát kirúgták a suliból, mert nem tudott olvasni

Maya Hawke sokáig küzdött a diszlexiával, és a mai napig is nehezen megy neki az olvasás.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JULY 22: Actress Maya Thurman Hawke wearing Olivier Theyskens arrives at the World Premiere Of Sony Pictures' 'Once Upon a Time In Hollywood' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on July 22, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP / Image Press Agency / NurPhoto

Fotó: Xavier Collin

A 22 éves Maya Hawke igazi színészcsalád sarja, szülei ugyanis nem mások, mint Uma Thurman és Ethan Hawke. Maya is örökölte tehetségüket, aki olyan produkciókban szerepelt eddig, mint a Kisasszonyok sorozat vagy a Stranger Things harmadik évada. Most pedig a zeneiparban is kipróbálja magát – írja a hirado.hu.

Azonban az ő élete sem fenékig tejfel, komoly megpróbáltatások érték és érik a mai napig is, most a National People Radionak diszlexiájáról nyilatkozott frissen debütáló zenei albuma, a Blush kapcsán:

„Kirúgtak az iskolából, amiért nem tudtam olvasni. Speciális iskolába írattak, ahova tanulási képességzavarral élők járnak. Sokáig tartott, míg megtanultam olvasni, és még mindig nehezen megy”.

A fiatal tehetség ma már áldásnak érzi a diszlexiát, ami miatt sokkal kreatívabb személlyé fejlődött. Maya szerint ebben szüleinek is nagyon nagy szerepük volt, akiknek a tanácsaira ma is mindig hallgat.

„Mindkettejük hasonló sikereket könyvelhet el, de a szakmán belül mégis nagyon különbözőek a tapasztalataik.

Azt hiszem ez a legnagyobb előnyöm, hogy ismerem a buktatókat és a jó dolgokat,

így talán elkerülhetem azokat a mellényúlásokat, amiket a fiatal színészek el szoktak követni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!