kikapcsolódás

2020.09.07. 08:25

John Travolta először mutatkozott lányával felesége halála után

A fenegyerek dobos, Tommy Lee feleségének szülinapi partiján vettek részt.

US actor John Travolta (L) and his wife US actress Kelly Preston pose on May 15, 2018 during a photocall for the film "Gotti" at the 71st edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Anne-Christine POUJOULAT

Amikor Pamela Anderson egy ideig Lee családnév alatt futott, akkor a Mötley Crüe ellentmondásos dobosának, Tommy Lee-nek volt a felesége. Frigyük nem volt hosszú, Tommy már Brittany Furlan férje, akinek épp születésnapja volt.

A kaliforniai eseményen részt vett a 66 éves John Travolta és 20 éves lánya, Ella is – írja a hirado.hu. A dolog azért érdekes, mert ez volt az apa-lánya páros első nyilvános megjelenése a közösségi médiában Ella édesanyja, Kelly Preston júliusi tragikus halála óta.

Egy csodás ebéd Lee-éknél. Boldog szülinapot, Brittany!” – írta Travolta az Instagramjára.

A követők azonnal megjelentek a kommentszekcióban, és támogatásukról biztosították a színészlegendát, illetve dicsérték, mennyire jó apja Ellának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!