Elképesztő átalakulás

2020.09.01. 07:46

Nincs már messze a céltól Rebel Wilson

Már 83 kilót dobott le a 40 éves amerikai színésznő.

Rebel Wilson ausztrál színésznő érkezik a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségére a londoni Royal Albert Hallban 2020. február 2-án.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Neil Hall

Rebel Wilson év elején határozta el, hogy 2020 az egészség éve lesz számára, és megszabadul a felesleges kilóitól írja a Bors.

A Tökéletes hang-filmek sztárja a 75 kilogrammos testsúlyt tűzte ki magának célul, és most közösségi oldalán elárulta, hogy ettől mindössze 8 kilónyira van.

Köszönöm mindenkinek a rengeteg szeretetet, amit eddig kaptam 'az egészség éve' alatt. Tegnap este, mikor édességért nyúltam, átfutott a fejemen, hogy nem kéne, és inkább megittam egy üveg vizet. Már csak 8 kiló van hátra a célomig, remélhetőleg az év végéig elérem

– írta Instagram-oldalán Wilson.

Borítókép: Rebel Wilson ausztrál színésznő érkezik a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségére a londoni Royal Albert Hallban 2020. február 2-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!