milliók forogtak kockán

2020.12.15. 12:22

Végrehajtók várják otthon Gabriela Spanic-ot

Elmérgesedett a viszonya egy riporterrel, akivel végül perre vitték az ügyet. Gabriela Spanic azonban vesztett, ezért fizetnie kell.

Forrás: tv2

A Magyarországon töltött hetek után visszatért otthonába Gabriela Spanic. A Paula és Paulina sztárja azonban nem lehet felhőtlenül boldog, a helyi lapok szerint ugyanis végrehajtók várják Mexikóban.

A 47 éves színésznő évek óta pereskedett egy tévériporterrel, veszített, ám eddig nem akaródzott neki fizetni, mivel nem értett egyet a döntéssel.

Gabriela azért ment a bíróságra, mert a mexikói tévésztár, Gustavo Adolfo Infante, az Első kézből című magazin házigazdája korábban több alkalommal is azt állította, hogy a Magyarországon mindenkivel kedvesen és előzékenyen bánó Spanic odahaza bizony minősíthetetlenül viselkedik a kollégáival, mentális problémái lehetnek, illetve időnként füllent, hogy a középpontban kerülhessen.

A sztár és a tévés évek óta nyilvános harcot folytatott Mexikóban, Infante többször is gúnyolódott Spanic-kal: egyszer például, amikor a színésznő nemet mondott egy interjúkérelmére, a tévés teátrálisan maga válaszolta meg a sztár nevében a kérdéseket. Nem csoda, hogy a viszonyuk hamar elmérgesedett.

„Azzal vádolt, hogy beteg vagyok, hogy rosszul bántam a nővéremmel, illetve hazudok, kitalálok dolgokat, hogy magamra irányítsam a figyelmet. Ez tiszteletlenség!”

– jelentette ki korábban Spanic, aki rágalmazásért, valamint lelki és anyagi kár okozásáért feljelentette Infantét.

A mexikói milenio.com cikke szerint azonban veszített, így a színésznőnek 400 ezer pesót, azaz több mint ötmillió forintot kell fizetnie a riporternek, amelynek behajtása érdekében Infante végrehajtókat küldött rá.

„Nekem nincs szükségem arra a pénzre, nem is fogok hozzányúlni, amint megvan, azonnal átutalom egy rákos gyerekeket támogató alapítványnak” – mondta műsorában, az Első kézből adásában a minap a riporter, amikor beszámolt arról, hogy bármennyire is szerette volna őt ellehetetleníteni Gabriela Spanic, a bíróság a színésznő keresete ellen döntött – írta a Blikk alapján a Bors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!