minden szülő rémálma

2021.01.27. 06:30

Csecsemőt talált az út szélén egy futár – soha nem találná ki, hogy került oda

A csöppséget megpillantó férfi alighanem maga sem akart hinni a szemének. Mit keres egy baba az út szélén, elhagyatva?!

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Egészen különös eset miatt kellett nyomozást indítania a hatóságoknak Texasban: egy Amazon-futár ugyanis múlt hétfőn babaülésbe szíjazva csecsemőre bukkant az út szélén – írja a Bors.

Juan Carlos Flores épp a környéken végzett kiszállítást, amikor észrevett valami gyanúsat az út szélén. Kiszállt, hogy közelebbről szemügyre vegye. Megdöbbenve tapasztalta: egy láthatóan egészséges, ugyanakkor magára hagyott baba az, méghozzá babaülésben. Azonnal szólt a környékbelieknek, majd folytatta kiszállítókörútját. Később, amikor rendőrökkel találkozott, nekik is beszámolt az esetről.

Fotó: Bors / KTRK videó

Mint később kiderült, a baba édesanyja épp betette a kocsiba a gyereket, és már a motort is beindította, ám visszalépett ellenőrizni, hogy bezárta-e a lakás ajtaját. Ekkor történt meg az, ami alighanem minden anya rémálma.

Kocsival együtt lopták el a babát!

A tolvaj – kihasználva a nő figyelmetlenségét – bepattant a kocsiba és elhajtott. A babát nem sokkal később rakta ki a járműből, majd négy keréken meglépett.

A picit a hatóságok visszaadták az édesanyjának. A CrimeOnline jelentése szerint eddig nem történt vádemelés, azaz az anyát nem vonják felelősségre, az autótolvaj pedig még nem került rendőrkézre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!