Bulvár-celeb

2021.04.13. 05:49

Csak egy melle nőtt a 23 éves nőnek és esze ágában sincs megműttetni

Szörnyű gúnyolodásoknak volt kitéve a 23 éves Becca Butcher, amiért az egyik melle jelentősen kisebb a másiknál, gyakorlatilag nincs is. A nő azonban mostanra elfogadta magát, és esze ágában sincs kés alá feküdni.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Tiniként még azzal hitegették Becca Butchert, hogy csupán késlekedik a melleinek fejlődése, mára azonban világossá vált, hogy sosem lesznek egyforma méretűek a mellei egy rendellenesség miatt – írja a life.hu.

Az egyik D-kosaras, a másik pedig A, vagyis a legkisebb méret.

Ez jelentős különbség, és nagyon sok bántást kellett elviselnie emiatt. Ritka rendellenességről van szó, ez nem valami hormonális probléma, ilyenkor a mell mirigyes állománya nem fejlődik ki. Csak sebészeti úton lehet megoldani, de a nő hallani sem akar a plasztikai beavatkozásról.

Az egyik mintha nem is lenne
Fotó: life.hu / swns.com/ Becca Butcher

 

Azzal is bántották, hogy mondogatták neki, hogy sosem fog szerelemre találni, hiszen egyetlen férfinak sem fog így kelleni, ő azonban mindezek ellenére visszautasította a felajánlott ingyenes műtétet, és inkább elfogadta magát.

A rosszakaróknak pedig nem lett igazuk, ugyanis Beccára a szerelem is rátalált. Kyle Officer szereti és elfogadja őt olyannak, amilyen.

 

A szerelem is rátalált
Fotó: life.hu / swns.com/ Becca Butcher

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!