Bulvár-celeb

2021.04.07. 12:07

Megszülte gyermekeit a nő, aki terhesen lett terhes – így vannak a kicsik

A kis Noah és Rosalie akár ikertestvérek is lehetnének, ám a babák között valójában több hetes korkülönbség van annak ellenére, hogy édesanyjuk egy napon adott nekik életet.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

A 39 éves édesanyjuk, Rebecca Roberts ugyanis már terhes volt kisfiával, amikor a 12. heti ultrahangon kiderült, hogy egy másik, jóval fiatalabb magzatot is hord a szíve alatt. Az anya akinek addigra már volt egy gyermeke először nem is értette hogyan lehetséges – írja a Metro cikke nyomán a Bors.

Az orvosai elmagyarázták neki hogy nagyon ritkán ugyan, de terhesen is teherbe lehet esni, ez azonban számos veszélyt hordoz magában, legtöbbször a kisebbik gyermek nem éli túl a szülést.

Roberts gyermekei azonban a kivételhez tartoznak, mindketten kiváló egészségnek örvendenek. A kis Rosalie ugyan 95 napot töltött kórházban mivel koraszülöttnek számított, de mára ő is otthon lehet testvéreivel és szerető szüleivel.

A férje nem is hitte el, hogy két gyereket vár

Azt sem tudták megállapítani az orvosok, hogy Rosalie kisfiú vagy kislány lesz.

Gyakorlatilag akkor tudtuk meg, amikor már megszületett

– mesélte az édesanya, aki azt is elárulta, férje nem hitte el, hogy két gyermekük lesz amíg nem szembesült a ténnyel.

Az édesanya bevallotta, hogy nagyon félt a szüléstől, rettegett hogy gyermekeinek valami baja lesz, de megpróbálta felkészíteni magát a legrosszabbra is. Végül szeptember 17-én mindkét gyermekének életet adott akik azóta is jól vannak és szépen cseperednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!