tanulságos

2021.05.17. 19:40

Egy orvos mesélt arról, mit bán meg a legtöbb ember a halálos ágyán

Az orvosok nagyon gyakran ott vannak a haldoklókkal az utolsó napjaikban. Most egyikük elárulta, mi az, amit a legtöbb beteg megbán a halálos ágyán.

Fotó: Shutterstock

Az orvosok rengeteg haldoklóval találkoznak, és bizony gyakran ők azok, akiknek ezek az emberek elmondják utolsó gondolataikat. Triphat Sahi most úgy döntött, megosztja másokkal is, mi az, amit a legtöbben megbánnak a halálos ágyukon, hogy azoknak, akiknek még van lehetősége, tudjanak változtatni ezen – írta az Indy100 nyomán a life.hu.

Fogadjátok el ezt olyasvalakitől, aki nap, mint találkozik haldoklókkal: ne törődj azzal, hogy mások mit gondolnak rólad! Ne törődj vele, kinek mi a véleménye, ha kipróbálsz valami újat, és követed az álmaidat. Engedd el ezeket a gondolatokat! Hidd el, nem akarsz a halálos ágyadon visszatekinteni az életedre, és rájönni, végig valaki más életét élted, mások boldogságát tartottad szem előtt, és soha nem volt merszed azzal foglalkozni, amit igazán szerettél volna„ – mondta el a TikTokon a nő.

A videót futótűzként terjedt, és rengetegen egyet értettek a doktornő szavaival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!