Bulvár-celeb

2021.05.25. 11:15

Saját kollégája nyomta fel a tanárnőt, aki rendszeresen vitte fel lakására a diákját

A 33 éves tanárnő 12 éves tanítványát csábította el. Most a tárgyalásra vár.

Forrás: Rendőrségi fotó

Ohióban, egy középiskolában dolgozott a 33 éves Mandy Davis, akit jelenleg kiskorú molesztálásával vádolnak. A tanárnő többször is szexelt egy 12 éves fiúval a saját otthonában – írja a Crimeonline nyomán a Bors.

Kollégája nyomta fel

A tanárnő ellen akkor indult nyomozás, amikor az iskola egyik alkalmazottjának szemet szúrt, hogy Davis és a kisfiú között furcsa kapcsolat jött létre és jelentette ezt az igazgatóságon. A rendőrség ezután felkereste a diák szüleit, majd átkutatták a nő otthonát, ahol több bizonyítékot is találtak arra, hogy április 26. és május 11. között többször is odacsábította áldozatát.

„Ez egy folyamatban lévő nyomozás, így nem hozunk nyilvánosságra konkrét tényeket, azt azonban megerősíthetjük, hogy a tanárnőt elbocsátottuk, hiszen ezeket az ügyeket nagyon komolyan vesszük. A legfontosabb a tanulóink biztonsága”

– nyilatkozta az iskola igazgatóságának egy tagja.

Börtön vár rá

Davis jelenleg 250 ezer dollár ellenében szabadon védekezhet, azzal a feltétellel, hogy nyomkövetőt visel. Azonban minden bizonnyal börtön vár rá, hiszen az államban tanárként törvénytelen egy diákkal szexuális kapcsolatot létesíteni – függetlenül attól, hogy hány éves az illető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!