Bulvár-celeb

2021.06.05. 18:30

Egyetlen dolgot hagyott el az étkezéséből: 88 kilót fogyott a kétgyermekes anyuka

Ma már bátran pózol bikiniben is a virginiai Becca Sheer, pedig korábban gondolni sem mert arra, hogy felvegyen egy fürdőruhát.

A kitartásnak meg is lett az eredménye

Forrás: Bors

Felnőtté válása óta küzdött a túlsúllyal a most 31 éves Becca Sheer, aki azért, hogy megbirkózzon a számára kényelmetlen érzelmekkel csak evett és evett. A legsúlyosabb akkor volt, amikor egy kiló híján 160 kilót mutatott alatta a mérleg. Sem egy étteremben, sem egy repülőn a székben nem fért el rendesen – írja a Bors.

159 kilóról indult
Fotó: Bors

Nagymamája keményen beszólt

A családja folyton azt mondta neki, hogy túl szép ahhoz, hogy ilyen súlyos legyen, egy alkalommal pedig a nagymamája azt is a fejéhez vágta, hogy nem is érti, a férje miért van egyáltalán vele. Sem a szép szavak, sem a csúnya beszólás nem segített, a fordulópont akkor jött el az életében, amikor a herointúladagolásban meghalt unokatestvérét temették, és rájött, ha nem változtat ételfüggőségén, ő is így végzi.

A kitartásnak meg is lett az eredménye
Fotó: Bors

Többféle diétát folytat

Egyetlen dolgot hagyott csupán el az étkezéséből kezdetben és máris beindult a pozitív folyamat: 28 napra lemondott a cukorról, szénhidrátokról. A hónap letelte után átállt a keto-étkezésre, továbbra is alacsony szénhidráttartalmú ételeket evett és azt vette észre, hogy egyre kevesebbszer éhes. Most pedig azt csinálja, hogy a nap 20 órájában böjtöl és csak egy 4 órás idősávot enged magának, amikor táplálékot vesz magához. Ez a technika segít neki, hogy csökkentse a nassolást és a teste így arra kényszerül, hogy a meglévő tartalékait élje fel. Összesen 88 kilót, vagyis testsúlyának több mint felét adta le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!